Rusija i Kina rade na razvoju vakcine protiv korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jan.2020, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija i Kina rade na razvoju vakcine protiv korona virusa

Rusija i Kina rade na razvoju vakcine protiv korona virusa a Peking je predao genom virusa Moskvi, saopćila je ruska diplomatska misija u Kini u srijedu. Broj preminulih od korona virusa u Kini u srijedu je porastao na 132, dok je broj potvrđenih slučajeva sada porastao na skoro 6.000. "Ruski i kineski eksperti sada su počeli razvijati vakcinu", navodi u saopćenju ruski konzulat u pokrajini Guangzhou. Evropska unija organizuje evakuaciju državljana iz Kine Rusija,...
Pogledaj vesti o: Moskva,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Korona-virus: kada će biti spremna vakcina?

Izvor: Deutsche Welle, 29.Jan.2020

Kineski i američki naučnici rade na razvoju vakcine protiv korona-virusa. Ako sve bude išlo po planu, moći će da je testiraju na ljudima za tri meseca. Pitanje je samo: da li će do tada epidemija već da prođe?

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.