Rusi zainteresovani za usluge Banje u Kulašima

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi zainteresovani za usluge Banje u Kulašima

PRNJAVOR- Banjski centar u Kulašima kod Prnjavora danas je posjetila delegacija iz Moskve koja je sa rukovodstvom banje razgovarala o mogućnostima uspostavljanja zdravstveno-turističke saradnje.

Generalni direktor agencije "VIP tur ekskluziv" iz Moskve Galina Rukavičkina kaže da banja u Kulašima ima veliku perspektivu.

"LJekovita voda i planovi za proširenje kapaciteta i ponude stvaraju preduslove >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za dolazak ruskih turista u ovu banju", kaže ona.

Zamjenik direktora banje Goran Zemun je naglasio da će banja u punom kapacitetu početi raditi u maju 2016. godine.

"Pored redovnih zdravstvenih sadržaja planiramo izgradnju otvorenog bazena, kao i uvođenje velnes i spa usluga. S obzirom na to da se bavimo turizmom, pored domaćih, želimo da privučemo i strane goste", rekao je Zemun.

On je dodao da je rukovodstvo Banje, osim sa Rusima, ostvarilo kontakte i sa zainteresovanim posjetiocima u Austriji i NJemačkoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Rusi zainteresovani za usluge Banje u Kulašima

Izvor: Capital.ba, 10.Dec.2015

PRNJAVOR, Banjski centar u Kulašima kod Prnjavora danas je posjetila delegacija iz Moskve koja je sa rukovodstvom banje razgovarala o mogućnostima uspostavljanja zdravstveno-turističke saradnje. Generalni direktor agencije „VIP tur ekskluziv“ iz Moskve Galina Rukavičkina kaže da banja u Kulašima...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.