Rusi prete: Oborićemo sve rakete iznad Simferopolja i Odese

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi prete: Oborićemo sve rakete iznad Simferopolja i Odese

Ministarstvo odbrane u Moskvi saopštilo je da će Rusija odgovoriti na ukrajinske vojne vežbe tako što će oboriti sve rakete koje se nađu u zoni letova iznad Simferopolja i Odese.

To je najavio i portparol Kremlja Dmitrij Peksov i dodao da će takve mere biti preduzete ukoliko se proceni da postoji opasnost od tih raketa.

Ukrajina je započela raketne probe u južnom delu zemlje, a kako navode >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vojni izvori, u pitanju je testiranje protivvazdušnih snaga zemlje.

Vežbe se sprovode na jugu zemlje, u blizini akvatorije Crnog mora, a prema rečima portparola ukrajinske Vazdušne komande "Jug" Vladimir Križanovskog, rakete će proletati na udaljenosti od najmanje 30 kilometara od vazdušnog prostora Krima.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAHUKTAVA SE KOD KRIMA: Ukrajinci ispaljuju rakete, Rusi prete da će uzvratiti još jače

Izvor: Telegraf.rs, 01.Dec.2016

Vojska Ukrajine počela je da ispaljuje rakete u južnom regionu ove zemlje, rekao je danas portparol oružanih snaga...Porptarol je rekao da je najbliža tačka prolaska projektila pored poluostrva Krim 30 kilometara, preneo je "Sputnjik"...Ruska Crnomorska flota zauzela je položaje duž zapadne obale...

Nastavak na Telegraf.rs...

Moskva: Oborićemo sve ukrajinske rakete iznad Krima

Izvor: Press, 01.Dec.2016

Ministarstvo odbrane u Moskvi će odgovoriti na ukrajinske vojne vežbe tako što će oboriti rakete koje se nađu u zoni letova iznad Simferopolja i Odese. . Foto:B92.net. Kako piše Sputnjik, to je najavio i portparol...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.