Moskva: Oborićemo sve ukrajinske rakete iznad Krima

Izvor: Press, 01.Dec.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Oborićemo sve ukrajinske rakete iznad Krima

Ministarstvo odbrane u Moskvi će odgovoriti na ukrajinske vojne vežbe tako što će oboriti rakete koje se nađu u zoni letova iznad Simferopolja i Odese.
Foto:B92.net
Kako piše Sputnjik, to je najavio i portparol Kremlja Dmitrij Peksov i dodao da će takve mere biti preduzete ukoliko se proceni da postoji opasnost od tih raketa.
Ukrajina je započela raketne probe u južnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << delu zemlje, a kako navode vojni izvori, u pitanju je testiranje protivvazdušnih snaga zemlje. 

Vežbe se sprovode na jugu zemlje, u blizini akvatorije Crnog mora, a prema rečima portparola ukrajinske Vazdušne komande „Jug“ Vladimir Križanovskog, rakete će proletati na udaljenosti od najmanje 30 kilometara od vazdušnog prostora Krima.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.