Rusi postavljaju antiterorističke WC kabine?

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi postavljaju antiterorističke WC kabine?

Rusi u strahu od terorista, došli su na ideju da unaprede bezbednost. Toliko daleko su otišli da su rešili da postave montažne WC kabine otporne na terorističke napade.

Rusija je česta meta terorističkih napada, i veoma je bitno da prilikom posete Moskvi, budete sigurni da vam se ništa neće dogoditi dok sedite u javnom WC-u.

Naime, moskovske gradske vlasti uskoro bi trebale da postave prvu javnu toalet kabinu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << “otpornu na vandale i teroriste”. U njoj će biti toplo i usred najljuće zime jer se temperatura neće spuštati ispod 16 stepeni, a neće je moći uništiti ni bomba postavljena u njenoj unutrašnjost, prenosi Večernji.

"Provalija" na trgu u Stokholmu(VIDEO)

Neverovatan kiks američke TV- kuće!(VIDEO)

Od kokoške dinosaurus?(VIDEO)

Nove neuništive WC kabine su napravljene od veoma čvrstog armiranog betona. Iako se stanovnici Moskve još sećaju januarskog terorističkog napada na aerodromu Domodedovo u kojem je život izgubilo 30 ljudi, mnogi se pitaju čemu će novi toaleti služiti i da li je to bacanje para.

Toaleti otporni na bombe građanima neće doneti sigurnost, s obzirom na to da se napadi događaju uglavnom na mestima gde je koncentracija ljudi velika, a mnogi se šale da će kabine spasiti život jedino onima kod kojih se fiziološke potrebe jave u pravo vreme.

Nikad se ne zna gde teroristi mogu da udare?

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.