Rusi postavili domaći zadatak Delijama: Posle moćnog uvoda, žestoka i zahtevna koreografija kojom je isprozivan Zenit! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Apr.2017, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi postavili domaći zadatak Delijama: Posle moćnog uvoda, žestoka i zahtevna koreografija kojom je isprozivan Zenit! (FOTO)

Navijači moskovskog Spartaka imali su dve velike koreografije na utakmici protiv Zenita.

Spartak je slavio sa 2:1, grabi ka tituli prvaka Rusije koja se čeka u redovima crveno-belih čak 16 godina, a duel su obeležile dve koreografije. Na prvoj je veličana Moskva kao prestonica i grad novih šampiona, a na drugoj je prikazana tuga koja će vladati u Piteru, odnosno Sankt Peterburgu, odakle je Zenit.

Navijači Zenita prikazani su kao ranjeni mornari, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je povučen transparent sa natpisom "U Piteru tuga", koji je zapravo prekrivao crveno-belu vojsku koja ih je savladala. Uz to, zastava Zenita je pretvorena u belu koja simbolizuje predaju.

Takođe, prikazan je i trener Mirčea Lučesku sa suzama.

Перфоманс. 16.04.17 #СПАРТАК #СпартакМосква #FCSM #redwhite #ОУКБ pic.twitter.com/n29QEyAFdg

— Максим (@surkmax) April 16, 2017



Koreografije su podsetile na neke od najzahtevnijih kojima su Delije vične, a nedavno su upravo srpska grupa i Fratrija napravile zajedničku žurku, na prijateljskom meču na stadionu Rajko Mitić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.