Rusi ne praštaju, kažu zbogom dolaru

Izvor: B92, 12.Avg.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi ne praštaju, kažu "zbogom" dolaru

Moskva -- Moskva će smanjiti broj američkih hartija od vrednosti koje poseduje, kao odgovor na nove sankcije SAD, izjavio je ministar finansija Rusije Anton Siluanov.

Rusija će sve više koristiti rublju i druge valute, uključujući evro, umesto američkih dolara u svojim poslovanjima, rekao je Siluanov, prenosi Rojters.

SAD su uvele nove sankcije Rusiji zbog njihovog navodne odgovornosti za trovanje bivšeg špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije u britanskom Solzberiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija smanjuje broj američkih hartija od vrednosti kao odgovor na sankcije

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2018

Moskva će smanjiti broj američkih hartija od vrednosti koje poseduje, kao odgovor na nove sankcije SAD, izjavio je ministar finansija Rusije Anton Siluanov...Rusija će sve više koristiti rublju i druge valute, uključujući evro, umesto američkih dolara u svojim poslovanjima, rekao je Siluanov...SAD...

Nastavak na Radio 021...

Rusija će sve manje koristiti američki dolar

Izvor: Capital.ba, 12.Avg.2018

MOSKVA – Moskva će smanjiti broj američkih hartija od vrijednosti koje posjeduje, kao odgovor na nove sankcije SAD, izjavio je ministar finansija Rusije Anton Siluanov. Rusija će sve više koristiti rublju i druge valute, uključujući evro, umjesto američkih dolara u svojim poslovanjima, rekao...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.