Rusija će sve manje koristiti američki dolar

Izvor: Capital.ba, 12.Avg.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija će sve manje koristiti američki dolar

MOSKVAMoskva će smanjiti broj američkih hartija od vrijednosti koje posjeduje, kao odgovor na nove sankcije SAD, izjavio je ministar finansija Rusije Anton Siluanov. Rusija će sve više koristiti rublju i druge valute, uključujući evro, umjesto američkih dolara u svojim poslovanjima, rekao je Siluanov, prenosi Rojters. SAD su uvele nove sankcije Rusiji zbog njihovog navodne odgovornosti za trovanje bivšeg špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije u britanskom Solzberiju.   The post Rusija će sve manje koristiti američki dolar appeared first on INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija će sve više koristiti rublju i druge valute umesto dolara

Izvor: Vostok.rs, 13.Avg.2018, 07:12

Moskva će smanjiti broj američkih hartija od vrednosti koje poseduje, kao odgovor na nove sankcije SAD, izjavio je ministar finansija Rusije Anton Siluanov.. . v u svojim poslovanjima, rekao je Siluanov.. . SAD su uvele nove sankcije Rusiji zbog njihove navodne odgovornosti za trovanje bivšeg...

Nastavak na Vostok.rs...

MUP RUSIJE: Optužuju nas da smo otrovali Skripaljeve da bi nas predstavili kao neodgovornu državu

Izvor: Kurir, 13.Avg.2018

MOSKVA - Optužbe o umešanosti Moskve u trovanje bivšeg dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja u Engleskoj su još jedan pokušaj da se Rusija predstavi kao zemlja koja neodgovorno pristupa svojim međunarodnim obavezama, saopštilo je danas ministarstvo unutrašnjih poslova te zemlje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.