Rusi kupuju „Vrnjce“

Izvor: Blic, 08.Nov.2011, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi kupuju „Vrnjce“

Of-šor kompanija „Zab grupa“, iza koje stoji ruski kapital, kupila je 14 odsto akcija fabrike „Voda Vrnjci“. Reč je o malo poznatoj firmi registrovanoj na Britanskim Devičanskim Ostrvima, koja će, prema najavama poznavalaca, uskoro kupiti i dodatni udeo u fabrici vode iz Vrnjačke Banje, saznaje „Blic“.

Kompanija „Zab" je investiciona grupa, registrovana u Moskvi, koja se bavi proizvodnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i prodajom nafte i gasa, ali i kupovinom profitabilnih firmi, različitih delatnosti. Ko je vlasnik ove grupe nije navedeno na zvaničnom sajtu kompanije, ali nezvanične informacije govore da trećinom kapitala upravlja ruska rafinerija „Teton petroleum".

- Rusi će kupovinu obaviti kroz nekoliko transakcija, a posle toga će dati i ponudu za preuzimanje punionice vode - tvrdi naš izvor.

Opširnije u štampanom izdanju
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi kupuju „Vrnjce“

Izvor: Capital.ba, 08.Nov.2011

BEOGRAD, Of-šor kompanija „Zab grupa“, iza koje stoji ruski kapital, kupila je 14 odsto akcija fabrike „Voda Vrnjci“. Riječ je o malo poznatoj firmi registrovanoj na Britanskim Djevičanskim Ostrvima, koja ..

Nastavak na Capital.ba...

Rusi kupili Vodu Vrnjci

Izvor: medio.rs, 08.Nov.2011

Of-šor kompanija Zab grupa, iza koje stoji ruski kapital, kupila je 14 odsto akcija fabrike Voda Vrnjci, piše Blic.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.