Rusi i Ameri dreše kesu - Ove ponude su u igri, Teo na slatkim mukama!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi i Ameri dreše kesu - Ove ponude su u igri, Teo na slatkim mukama!

Kako stvari sada stoje, Miloš Teodosić bi trebalo da bude zvezda letnjeg prelaznog roka u Evropi.

Odmah pošto je završena sezona u VTB ligi, gde je CSKA osvojio novu titulu, čelnici ''Armejaca'' krenuli su u veliku borbu kako bi zadržali najboljeg plejmejkera Evrope u svojim redovima.

Prva informacija iz Moskve bila je da Teodosić na stolu ima rekordnu ponudu od 12 miliona evra za tri godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali par dana kasnije, pojavila se vest da su iz CSKA odlučili da ponude još bolje uslove Teodosiću - 30 miliona evra za ugovor na pet godina!

Na prvi pogled, ponuda koja se ne odbija, i sve bi i bilo tako da u igri nisu i Amerikanci, konkretno Bruklin Netsi.

Njujork Post prenosi, pozivajući se na informacije izraelskog novinara Davida Pika, da Teodosić navodno cilja trogodišnji ugovor u rasponu od 25 do 30 miliona evra, pa se sada očekuje takva ponuda iz Bruklina, a postoje najave da su spremni da mu ponude devet miliona godišnje na tri sezone - ukupno 27 miliona.

Rusi u tom slučaju neće moći da pariraju, što je i potvrdio predsednik CSKA Andrej Vatutin.

''Ako Milošu stigne ponuda iz NBA, za nas će biti nemoguće da se sa njima takmičimo'', poručio je Vatutin.

--

Teo postaje najplaćeniji ikada?! https://t.co/lfQuoN15th

— Sportske.net (@sportske) June 14, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rusi u borbi s Amerikancima: Teodosić je odbio 12 miliona, ali CSKA mu sada nudi čak 30?!

Izvor: BKTV News, 18.Jun.2017

Kako stvari stoje, moskovski CSKA odlučio je da se upusti u borbu sa NBA timovima da kako zna i ume zadrži Miloša Teodosića u svojim redovima, a za to je spremljen neverovatan ugovor...Opšte poznato je da Milošu Teodosiću više nema ugovorne obaveze prema CSKA, pa se činilo izvesnim da će Srbin...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.