Roma kvari posao Milanu zbog krilnog igrača

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma kvari posao Milanu zbog krilnog igrača

Ekipa Rome nije završila prelazni rok, ima u planu dovođenje još nekih fudbalera.

Milan je već odavno zainteresovan za fudbalera Spartaka iz Moskve, Kvinsija Promesa, a sada bi planove oko njegovog dovođenja mogla da im pokvari Roma.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je bio i meta Mančester junajteda i Liverpula u nekim prethodnim prelaznim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rokovima, ali je ostao član Spartaka iz Moskve.

Spartak je postavio cenu za ovog krilnog fudbalera iz HOlandije, ona glasi na 25 miliona evra i ko bude uplatio taj novac na račun Moskovljana može da pregovara sa Holanđaninom.

Inače, Promes ima ugovor sa Spartakom sve do 2021. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan i Roma u borbi za krilnog napadača?

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018

Oba italijanska tima žele Holanđanina u svojim redovima...Roma nikako da dovede igrača u ofanzivnom delu, pominjali su se mnogi, ali izgleda da će poslednje napore uložiti kako bi doveli Kvinsija Promesa. Problem je što ovog igrača želi i Milan...Kako prenosi "Tutosport", Spartak iz Moskve traži...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.