Milan i Roma u borbi za krilnog napadača?

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan i Roma u borbi za krilnog napadača?

Oba italijanska tima žele Holanđanina u svojim redovima.

Roma nikako da dovede igrača u ofanzivnom delu, pominjali su se mnogi, ali izgleda da će poslednje napore uložiti kako bi doveli Kvinsija Promesa. Problem je što ovog igrača želi i Milan.

Kako prenosi "Tutosport", Spartak iz Moskve traži 25 miliona evra za dvadesetšestogodišnjeg krilnog napadača, on ima ugovor sa ruskim klubom do juna 2021. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine.

Kvinsi Promes je odličan igrač koji može da igra na gotovo svakoj poziciji u ofanzivnom delu, a sa Spartakom je pre dve godine osvojio šampionat u Rusiji.

Roma je izgubila Malkoma, koji je prešao u Barselonu, a da li će uspeti da dobiju Promesa ili će on ipak otići u Milan?

Holandski igrač bi bio odlično pojačanje za italijanske timove, pogotovo jer su ostale želje ova dva kluba znatno skuplje od Promesa. On je u Spartaku odigrao 127 utakmica i postigao 64 gola, zaista impresivna statistika.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Roma se dogovorila sa vezistom, Parižani bi kao Barsa!?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 13:37

Svi se pribojavaju scenarija sličnom slučaju "Malkom"...Vode borbu sa Milanom oko dovođenja krilnog napadača, Kvinsija Promesa, a što se defanzivnog veziste tiče, izgleda da su dogovorili lične uslove sa Stivenom Nzonzijem...Nzonzi je bio želja Unaja Emerija, ali Arsenal nije uspeo da ga angažuje,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.