Rašković Ivić uz Moskva šnit tortu: Neka cveta i živi DSS

Izvor: B92, 26.Jul.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašković Ivić uz Moskva šnit tortu: Neka cveta i živi DSS

Beograd -- Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić izjavila je na 24 godine od osnivanja te stranke da je DSS uvek bila, ostala i da će uvek biti državotovorna stranka.

"DSS su srpska država i narod uvek bili na prvom mestu, pa tek onda stranačke priče", rekla je Rašković Ivić na stranačkoj proslavi u prostorijama DSS.

Ona je rekla da je DSS prošla "vijugav i trnovit put" i dodala da je ta stranka bila na vlasti, da je dva puta njen predstavnik bio predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jugoslavije, premijer, da su imali predsednika Skupštine Srbije i mnoge ministre, ali da je stranka bila i u opoziciji i van parlamenta.

"To što smo ponovo parlamentarna stranka, otvara nam vrata još žešćeg opozicionog delovanja. DSS će biti opozicija ovoj vlasti, ali nikada neće biti opozicija Srbiji. DSS će se zalagati za slobodnu Srbiju, okrenutu samoj sebi, oslonjenu na Istok, ali ni na Istoku, ni na Zapadu, za vojno neutralnu Srbiju... DSS će rasti i cvetati, imati sve više i više prijatelja i glasača. Što bi rekli stari Latini, neka cveta, raste i živi", rekla je Rašković Ivić.

Na poroslavi je služena torta "Moskva šnit", a među gostima bili su i poslanici pokreta Dveri.

.

.

.

.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.