RUSI DRŽE MONOPOL U PROIZVODNJI MUNICIJE I TENKOVA Velika analiza Fajnenšel tajmsa: Zapad zabrinut zbog tempa kojim Moskva proizvodi naoružanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 13:59

RUSI DRŽE MONOPOL U PROIZVODNJI MUNICIJE I TENKOVA Velika analiza "Fajnenšel tajmsa": Zapad zabrinut zbog tempa kojim Moskva proizvodi naoružanje

Mislili su da to nije moguće.

Članice NATO zabrinute su zbog tempa proizvodnje ruske vojne industrije, piše "Fajnenšel tajms".

- Jedan od razloga zabrinutosti zapadnih političara jeste to što je Rusija obnovila proteklih godina svoju vojnu industriju i to tempom za koji su mnogi na Zapadu smatrali da nije moguć - navodi se u članku.

Ruska vojna industrija je samo prošle godine mogla da proizvede milione komada artiljerijske municije i nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stotina tenkova, dok je budućnost NATO pod znakom pitanja zbog mogućeg povratka Donalda Trampa na čelu SAD i njegovih pretnji Alijansi - ističu autori.

Živimo u zaista opasnim vremenima, rekao je za list britanski obaveštajac.

(Srbija Danas/Novosti)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.