RUS HTEO DA LETUJE NA SVETIONIKU PA SE PREDOMISLIO! Odmah stigao odgovor od Hrvata: Polomićemo ti noge i uzeti 2.000 evra!

Izvor: Kurir, 13.Jul.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUS HTEO DA LETUJE NA SVETIONIKU PA SE PREDOMISLIO! Odmah stigao odgovor od Hrvata: Polomićemo ti noge i uzeti 2.000 evra!

Anton Visoven iz Moskve pre dve godine je poželeo letni godišnji odmor provesti u svetioniku. To mu se činilo savršeno kad je na Airbnb-u pronašao Strugu na Latovute je tamo rezervirao boravak, piše Telegram.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

RUS HTEO DA LETUJE U HRVATSKOJ, PA SE PREDOMISLIO! Ubrzo mu stigla poruka od Hrvata: Polomićemo ti noge i uzeti 2.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019

Anton Visoven iz Moskve pre dve godine je poželeo letni godišnji odmor provesti u svetioniku. To mu se činilo savršeno kad je na Airbnb-u pronašao Strugu na Lastovu, te je tamo rezervisao boravak...Ali, nakon nekog vremena on se predomislio i odustao od letovanja u svetioniku. Nije ni slutio kakve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.