REZZIME DANA (nedelja): Ko je igrao na Sautempton i Monako profitirao je na Trostrukom paru...

Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2015, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (nedelja): Ko je igrao na Sautempton i Monako profitirao je na Trostrukom paru...

Pogledajte ko vam je prvog novembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Mi smo danas bili prilično loši u standardnoj rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Predložili smo vam fikseve na moskovski Spartak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Fajenord. Takođe, verovali smo da će Mihajlović lagano položiti oružje u Rimu.

Vi ste bili prilično uspešni. Imali ste sedam pogodaka i samo tri promašaja. Raspoloženje vam je pokvario Fajenord, ali i Mihajlovićev Milan.

ZAOKRUŽENO

SAUTEMPTON - BORNMAUT (tip 1, kvota 1,50), rezultat 2:0

Tako to radi papirnati favorit. Kada je Dušan Tadić raspložen za igru, a Gracijano Pele za realizaciju onda Sautemton ne mora da brine. Posebno u mečevima protiv rivala kakav je Bornmaut.  Za samo pet minuta u prvom poluvremenu Sveci su došli do dva gola prednosti. U njihovom slučaju nije se potvrdilo ono pravilo da je 2:0 najopasniji rezultat.

Ko je verovao u Sautempton mogao je da profitira u specijalnoj ponudi MOZZARTA Trostruki superpar. Kvota na Sautempton bila je 1,5, ali u našem specijalu 1,65.

EVERTON - SANDERLEND (tip 1, kvota 1,50), rezultat 6:2

Kakav fudbalski vatromet na Gudison Parku. Igrači Evertona su od gotovog napravili veresiju, a zatim jurnuli svim silama ka golu Sanderlenda. Nesrećna odbrana gostiju nije znala šta ju je snašlo. Istina, vi ste drhtali do 55.minuta, ali onda ste mogli da se zavalite i uživate.

FJORENTINA - FROZINONE (tip 1, kvota 1,22), rezultat 4:1

Za raspoloženu Fjorentinu Frozinone je bio lagano predjelo. Čak ni to. Ekipa sa Artemio Frankija imala je problem samo do 24.minuta kada je Ante Rebić pogodio mrežu gostiju. Ubrzo su ljubičasti udvostručili prednost, a do poluvremena je bilo već 4:0.

MONAKO - ANŽE (tip 1, kvota 1,50), rezultat 1:0

Monako ne blista, Monako slabo daje golove, ali Monako pobeđuje. A to je za vas najvažnije. Do trećeg uspeha u nizu tim iz Kneževine je došao golom Marija Pašalića u 35.minutu. Zatim je rutinski sačuvao prednost. Još jedan razlog za osmeh na vašim licima.

I ovaj par se našao u specijalnoj ponudi kladionice  MOZZART Trostruki superpar, pa je kvota na Kneževe iznosila 1,75.

SANTOS –PALMEIRAS (tip 1, kvota 1,8), rezultat 2:1

Favoriti su bili rasploženi u Brazilu. Istina, niko nije očekivao da će Palmeiras bez borbe da podigne ruke u znak predaje. Istina u 49.minutu domaćin je imao dva gola prednosti. Međutim, oDudu je vratio neizvesnost u meč. Ipak, svi vi koji ste fiksirali keca mogli ste da budete zadovoljni.

GREMIO – FLAMENGO (tip 1, kvota 1,55), rezultat 2:0

Gremio se bori za vrh, i mesto koje vodi u Kup Libertadores. Večeras je pobedio gotovo rutinski. Flamengo ni u jednom trenutku nije bio konkurentan. Mrežu gostiju je načeo Everton u 52.minutu, a tačku na duel velikih klubova stavio je Bobo u samom finišu.

NANT– MARSELJ (tip 2, kvota 2), rezultat 0:1

Bio je ovo rizičan par, ali što bi rekli učeni ljudi ko reskira profitira. Marselj je definitivno pronašao pobedničke koordinate, pošto je posle Lila cslavio i u Nantu. Odlučujući momenat se dogodio u 53.minutu kada je Kaudu postigao efektan pogodak.

PRECRTANO

DEN HAG - FAJENORD (tip 2, kvota 1,70), rezultat 1:0

Ko je ovome mogao da se nada? Predvođen Dirkom Kajtom tim iz Roterdama je u prethodnom periodu igrao više nego dobro.  Pobedio je u okviru kupa velikog rivala Ajaksa. A onda je u Hagu doživeo pomračenje uma. Presudio je autogol u 69.minutu. Gosti posle toga nisu uspeli da se oporave.

LACIO – MILAN (tip 1, kvota 2,0), rezultat 1:3

Miha je preporodio Milano baš u nevreme. Tačno, kada ste verovali da će Lacio lagano da iskoristi prednost domaćeg terena. Ipak, Rosoneri su odigrali taktički savršenu utakmicu. Postizali su golove preko Bertolaćija i Meksesa, a zatim se kvalitetno branili i stavili tačku golom Bake. Lacio je uspeo da stigne samo do počasnog gola.

VAREGEM– KORTRAJK (tip 1, kvota 1,95), rezultat 2:2

Ovde vam je glave došla srpsko-crnogorska koalicija. Navikli smo da Adam Marušić nosi Kortrajk, ali večeras su ga odmenili nekadašnji štoper Partizana Žarko Tomašević i bivši član Čukaričkog Nebojša Pavlović. Tandem pomenutih igrača postigao je golove za Kortrajk i doneo mu vredan bod. Nekima od vas i nespokoj.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.