REDNAP: HTEO SAM KRASIĆA, ALI 15 MILIONA JE MNOGO

Izvor: Kurir, 01.Feb.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REDNAP: HTEO SAM KRASIĆA, ALI 15 MILIONA JE MNOGO

LONDON - Menadžer fudbalera Totenhema Hari Rednap izjavio je da mu je veoma žao što u finišu prelaznog roka nije uspeo da angažuje srpskog reprezentativca Miloša Krasića iz Juventusa.

"Žao mi je, pratim tog momka već dugo, još u vreme dok je igrao za CSKA iz Moskve razmišljao sam da ga dovedem. Ponudili smo Juventusu da ga sad uzmemo na pozajmicu, pa da se na leto dogovorimo oko cene, ali oni su insistirali na prodaji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i tražili previše, čak 15 miliona funti", rekao je Rednap engleskim medijima.

Totenhem je bio veoma aktivan u finišu prelaznog roka, na pozajmicu su otišli Sebastijan Basong (Vulverhempton) i Stiven Pijenar (Everton), Roman Pavljučenko je za osam miliona funti prodat Lokomotivi iz Moskve, dok je iz Evertona stigao Luj Saha.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.