Putin: Moskvom ne treba da upravljaju političari

Izvor: Press, 08.Sep.2013, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Moskvom ne treba da upravljaju političari

„Potrebni su ljudi depolotizovani, poslovni, konkretni ljudi, koji umeju da rade“, rekao je Putin koji je danas glasao na izborima za gradonačelnika Moskve.

Putin je odbio da kaže za koga je glasao, ali je dodao da je na poslu gradonačelnika veoma važna ljubav i dobar odnos prema ljudima.

U Moskvi je u osam sati po lokalniom vremenu otovoreno 3.411 biračkih mesta na kojima može da glasa 7.176.568 Moskovljana s pravom glasa za jednog od šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kandidata za gradonačelnika. Građani biraju između v.d. gradonačelnika Sergeja Sobjanjina, opozicionera Alekseja Navaljnog, kandidata Komunističke partije Rusije Ivana Meljnikova (KPRF), kandidata Liberalno demokratske pratije Rusije Mihaila Degtjarova, kandidata Pravedne Rusije (SP) Nikolaja Levičeva i predsednika partije Jablaka Sergeja Mitrohina.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: Mali odziv glasača na izborima

Izvor: Akter, 08.Sep.2013

Pet sati pre zatvaranja biračkih mesta u Moskvi je za gradonačelnika danas glasalo manje od 20 odsto upisanih birača

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.