Prostitutka kastrirala ruskog glumca!

Izvor: Tracara.com, 26.Feb.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostitutka kastrirala ruskog glumca!

Ruski glumac je ostao bez testisa (foto: Novosti) Moskovski glumac Dmitrij Nikolajev zapamtiće poslednju avanturu sa prostitukom za celi život! Pored metro stanice Crvena vrata, Nikolajev je upoznao simpatičnu devojku koja mu se predstavila kao Jelena. Predložila mu je da popiju piće u obližnjem kafeu, gde je pao dogovor da odu i u saunu. Uzeli su taksi i krenuli u avanturu. Posle toga Dmitrij se više ničega ne seća. Ujutro se probudio na autobuskoj stanici sa užasnim bolovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ispod pojasa. Bio je šokiran jer je sav bio krvav. Nekako se dovukao do stana i pozvao hitnu pomoć, a lekari su samo mogli da konstatuju da su Nikolajevu odrezani testisi. Sve se dogodilo 19. februara, ali je policija alarmirana tek pet dana kasnije. U bolnici sada niko ne može da objasni zašto o kastriranom čoveku nije odmah obaveštena policija, prenose Večernje novosti.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OŽENJENI GLUMAC OSTAO BEZ TESTISA: Plavuša ga namamila u saunu, probudio se kastriran nasred ulice

Izvor: Kurir, 26.Feb.2015

Ruska policija intezivno traga za bandom koja je drogirala popularnog glumca iz TV sapunica i odstranila mu testise..Nakon što je završio svoju predstavu u moskovskom pozorištu, Dimitrij Nikolajev je dobio ponudu koju nije mogao odbiti - na ulici ga je zaustavila zanosna plavuša i pozvala na piće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.