ŠOKANTNO: Prostitutka kastrirala ruskog glumca!

Izvor: Press, 25.Feb.2015, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO: Prostitutka kastrirala ruskog glumca!

Dmitrij Nikolajev se posle večeri u sauni sa “simpatičnom devojkom” probudio na autobuskoj stanici, sav krvav, sa užasnim bolovima ispod pojasa
Lepuškasti moskovski glumac  Dmitrij Nikolajev (30) zapamtiće poslednju avanturu sa prostitukom za celi život. Pored metro stanice "Crvena vrata", Nikolajev je upoznao simpatičnu devojku koja mu se predstavila kao Jelena. Predložila mu je da popiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << piće u obližnjem kafeu, gde je pao dogovor da odu i u saunu. Uzeli su taksi i krenuli u avanturu. Posle toga Dmitrij se više ničega ne seća.
Ujutro se probudio na autobuskoj stanici sa užasnim bolovima ispod pojasa. Bio je šokiran jer je sav bio krvav.Nekako se dovukao do stana i pozvao hitnu pomoć. Lekari su samo mogli da konstatuju da su Nikolajevu odrezani testisi. Sve se dogodilo 19. februara, ali je policija alarmirana tek pet dana kasnije. U bolnici sada niko ne može da objasni zašto o kastriranom čoveku nije odmah obaveštena policija.

 
Dmitrij je glumac moskovskog Teatra literaturne improvizacije. Ali, tamo tvrde da Dima dve godine nije nastupao u njihovim predstavama. Navodno je prestao da dolazi u pozorište, pa su predstave počeli da igraju bez njega. Jedan od njegovih kolega je rekao da je Dmitrij radio kao animator na dečjim proslavama i od toga živeo. Svi se slažu da je bio talentovan glumac, pa im je još više čudno da je pijan otišao sa nekim u saunu.
Moskovska policija sada pokušava da pronađe devojku Jelenu za koju se sumnja da je mogla da kastrira Dimu. Dima za sada ne može ili neće da ispriča sve detalje koji bi pomogli policiji da rasvetli dramatičnu priču. Iako je ostao bez oba testisa lekari kažu da Dimin život nije u opasnosti.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Prostitutka kastrirala ruskog glumca!

Izvor: Tracara.com, 26.Feb.2015, 11:32

Ruski glumac je ostao bez testisa (foto: Novosti) Moskovski glumac Dmitrij Nikolajev zapamtiće poslednju avanturu sa prostitukom za celi život! Pored metro stanice Crvena vrata, Nikolajev je upoznao simpatičnu devojku koja mu se predstavila kao Jelena. Predložila mu je da popiju piće u obližnjem...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.