Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Maj.2023, 13:01

Prigožin: Moskva obećala municiju nakon najave povlačenja iz Bahmuta

Lider ruske paravojne formacije Vagner Jevgenij Prigožin rekao je u nedelju, 7. maja da je dobio "obećanje" za više municije od ruske vojske, nakon što je zapretio da će povući Vagnerove trupe na frontu iz Bahmuta. "Obećali su da će nam dati svu municiju i naoružanje koje nam je potrebno da nastavimo operacije“, rekao je Prigožin, nakon njegovog žestokog napada na vojne šefove zbog situacije u Bahmutu, epicentru ukrajinske borbe protiv moskovskih snaga poslednjih...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva obećala Vagneru oružje za nastavak akcija u Bahmutu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2023

​MOSKVA - Osnivač ruskih paravojnih snaga Vagner Jevgenij Prigožin saopštio je da je njegovim borcima obećano da će dobiti municiju i oružje za nastavak daljih akcija u Ukrajini, ne precizirajući da li to znači da odustaje od najavljenog povlačenja iz Bahmuta 10. maja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Prigožin: Moskva obećala municiju nakon najave povlačenja iz Bahmuta

Izvor: Danas, 07.Maj.2023

Lider ruske paravojne formacije Vagner Jevgenij Prigožin rekao je u nedelju, 7. maja da je dobio "obećanje" za više municije od ruske vojske, nakon što je zapretio da će povući Vagnerove trupe na frontu iz Bahmuta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.