Pretnja: I Rusija može da udari tamo gde ne očekuju?

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 13:07

Pretnja: I Rusija može da udari tamo gde ne očekuju?

Moskva -- Ukrajina ne može da pobedi na frontu pa pokušava da izvojuje trijumf u medijima, zato sve češće bira civilne ciljeve.

To je izjavio zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

"Našem neprijatelju ne uspeva kontraofanziva. Znači trebaju im medijske pobede. Nema veze što su vesti napumpane i iracionalne. Zbog toga nacisti kao opciju prihvataju udare na civilne ciljeve. Mnogi ukroimbecili su tome iskreno raduju", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Medvedev na Telegramu.

"Stepen napetosti u ukrajinskom društvu raste a 'gazde sa Zapada' nestrpljivo pitaju 'gde vam je ta pobeda'", istakao je.

Upravo zbog toga "banderovci" sve više biraju mirne, civilne mete za svoje podle udare, objasnio je Medvedev.

Ništa slično nije zapamćeno; Ukrajini će trebati 757 godina...

Rusija, prema njegovim rečima, ne bi trebalo da ostane bez odgovora.

"I mi treba da izaberemo nestandardne mete za naše udare. Ne samo skladišta, energetska čvorišta i naftne baze. Ima i drugih mesta gde nas još ne očekuju. I gde će efekat biti veoma značajan", upozorio je.

Sve o ratu u Ukrajini pratite u Live Blogu B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Medvedev: Rusija da bira "nestandardne mete" za svoje napade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2023

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, ocenio je danas da ruska vojska treba da izabere nestandardne mete za svoje udare, gde će efekat biti značajan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.