Preminuo još jedan pripadnik FSB u Moskvi

Izvor: RTS, 20.Dec.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo još jedan pripadnik FSB u Moskvi

I drugi pripadnik ruske federalne službe bezbednosti (FSB) preminuo je nakon što je ozbiljno povređen u pucnjavi u centru Moskve.
"Jedan oficir je poginuo odmah, drugi je odveden u bolnicu u ozbiljnom stanju. On je preminuo", rekla je portparolka ruskog Istražnog komiteta (SK) Svetlana Petrenko, preneo je Tas.

Do pucnjave je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << došlo juče u centu Moskve kod zgrade FSB-a.  
Napadač, koji je otvorio vatru kod zgrade federalne službe bezbednosti, je ubijen, a ranjeno je pet osoba kojima je ukazana lekarska pomoć.
Lokalni mediji navode da je napadač živeo u predgrađu Moskve i da je nedavno učestvovao u takmičenju u streljaštvu kao i da je posedovao više komada oružja. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.