Preminuo još jedan pripadnik FSB nakon pucnjave u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo još jedan pripadnik FSB nakon pucnjave u Moskvi

I drugi pripadnik ruske federalne službe bezbednosti (FSB) preminuo je nakon što je ozbiljno povređen u pucnjavi u centru Moskve, izjavila je portparolka ruskog Istražnog komiteta (SK) Svetlana Petrenko.

"Jedan oficir je poginuo odmah, drugi je odveden u bolnicu u ozbiljnom stanju. On je preminuo", rekla je Petrenko, preneo je TASS.

Do pucnjave je došlo juče u centru Moskve kod zgrade FSB.

Napadač koji je otvorio vatru kod zgrade federalne službe bezbednosti je ubijen, a ranjeno je pet osoba kojima je ukazana lekarska pomoć.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo još jedan pripadnik FSB u Moskvi

Izvor: RTS, 20.Dec.2019

I drugi pripadnik ruske federalne službe bezbednosti (FSB) preminuo je nakon što je ozbiljno povređen u pucnjavi u centru Moskve. . "Jedan oficir je poginuo odmah, drugi je odveden u bolnicu u ozbiljnom stanju. On je preminuo",...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.