Praveći selfi, pucala sebi u glavu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praveći selfi, pucala sebi u glavu

MOSKVA - Jedna mlada Ruskinja koja je pozirala za selfi s pištoljem, slučajno je ispalila sebi metak u glavu, saopštila je danas moskovska policija.

Ruski mediji javljaju da je 21-godišnja žena, čije je stanje kritično, uzela pištolj kalibra devet milimetara, koji je ostavio pripadnik obezbjeđenja firme u kojoj radi, kako bi se slikala sa oružjem.

Držeći pištolj u jednoj, a smartfon u drugoj ruci, slučajno je povukla okidač, ispalivši sebi metak u sljepoočnicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Policija je potvrdila incident, koji se dogodio juče.

Agencija Ria Novosti navodi da se nesmotrena žena nalazi u "teškom stanju" u jednoj bolnici u Moskvi.

Prema navodima policije, pripadnik obezbjeđenja ostavio je pištolj u firmi prije dvije sedmice, prije nego što je otišao na godišnji odmor.

Policija pokušava da ustanovi kako je žrtva uspjela da dođe do pištolja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ruskinja htela "opasan" selfi, pa pucala sebi u glavu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015

Jedna mlada Ruskinja koja je pozirala za selfi s pištoljem, slučajno je ispalila sebi metak u glavu, saopštila je danas moskovska policija...Ruski mediji javljaju da je 21-godišnja žena, čije je stanje kritično, uzela pištolj kalibra devet milimetara, koji je ostavio pripadnik obezbeđenja firme...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.