Poslanik Karić sa ambasadorom Turkmenistana

Izvor: BKTV News, 09.Jul.2013, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik Karić sa ambasadorom Turkmenistana

Narodni poslanik, predsednik poslaničke grupe prijateljstva sa Turkmenistanom, Dragomir J. Karić, susreo se danas u Moskvi sa Njegovom ekselencijom, ambasadorom Republike Turkmenistan u Ruskoj Federaciji Berimuradom Redžepovičem Redžepovim.
Poslanik Karić, ekselenciju Redžepova informisao je o postojanju parlamentarne grupe prijateljstva Republike Srbije i Republike Turkmenistan. Kako je dogovoreno na sastanku ambasador će >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u najskorije vreme u dogovoru sa ministarstvom spoljnih poslova Srbije posetiti Beograd.
Prema rečima poslanika Karića, ambasador Turkmenistana u Moskvi pokazao je veliko interesovanje da se u srpskoj prestonici sretne i razgovara sa predstavnicima građevinskih kompanija kako bi im predstavio mogućnosti izgradnje infrastrukture u toj zemlji.
Inače, između Srbije i Turkmenistana postoje diplomatski odnosi na nerezidentskoj bazi. Poslanik Dragomir J. Karić dve godine je proveo u Turkmenistanu gradeći hotele, stadione, hipodrome, poslovne i stambene objekte.
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Poslanik Karić u Moskvi razgovarao sa deputatom ruske Dume

Izvor: BKTV News, 10.Jul.2013, 18:03

Narodni poslanik Dragomir J. Karić razgovarao je u Moskvi, za poslovnim ručkom, sa deputatom ruske Dume, iz redova Jedinstvene Rusije, gospodinom Mihailom Nikolaevim Jefimovičem. Deputat Jefimovič član je Komiteta za regionalni  razvoj i severoistočni Sibir.. Glavne teme ovog, izuzetno prijatnog,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.