Popović još mesec dana u Kahasolu

Izvor: B92, 08.Feb.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović još mesec dana u Kahasolu

Srpski plejmejker Bojan Popović i španski klub Kahasol produžili su ugovor na još mesec dana.

Popović već jedan mesec igra za tim iz Sevilje, a u slučaju bolje ponude može da napusti klubu svakom trenutku.

Na dosadašnjih 12 utakmica u ACB ligi Popović je prosečno igrao 12 minuta i za to vreme je beležio 2,9 poena, skok i 1,2 asistencije. U Evrokupu srpski košarkaš prosečno postiže tri poena.

Bojan Popović ima 27 godina, ponikao je u FMP Železniku, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a još je nastupao za Dinamo Moskvu, Unikahu, Bruesu, Lijetuvos Ritas i Efes pilsen. Pre početak ove sezone potpisao je ugovor sa Partizanom koji je ubrzo raskinut.

Popović je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojan Popović ostaje u Sevilji

Izvor: Blic, 08.Feb.2011

Košarkaški klub Kahasol iz Sevilje iskoristio je opciju iz ugovora i produžio saradnju sa Bojanom Popovićem za još najmanje mesec dana. ..Naš reprezentativac je krajem prošle godine potpisao ugovor na tri meseca, kao zamena za Kalaveja...Američki plejmejker je počeo lagano da trenira ali je...

Nastavak na Blic...

Musli pozajmljen italijanskom Montegranaru

Izvor: Blic, 09.Feb.2011, 11:50

Mlada nada srpske košarke Dejan Musli je posle samo šest mečeva u ACB ligi prosleđen iz Kahe Labora u italijanski Montegranaro na pozajmicu, javlja "Korijere delo sport"...Nakon probe u petoplasiranom klubu italijanskog šampionata, ovaj 214 centimetara visoki dvadesetogodišnjak je zadovoljio stručni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.