Ponovo oštra reakcija ruske policije u Moskvi, uhapšeno više od 800 demonstranata

Izvor: Danas, 03.Avg.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo oštra reakcija ruske policije u Moskvi, uhapšeno više od 800 demonstranata

Ruska policija je danas ponovo oštro reagovala protiv demonstranata u centru Moskve, drugi vikend zaredom, i uhapsila više od 800 demonstranata protiv odbacivanja kandidatura nekih nezavisnih i opozicionih kandidata za predstojeće lokalne izbore, saopštila je nevladina organizacija OVD-Info. Članak Ponovo oštra reakcija ruske policije u Moskvi, uhapšeno više od 800 demonstranata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upoznajte novu Mis Engleske: Titula i posao u istom danu

Izvor: Danas, 03.Avg.2019

www.missengland.info Baša ima 23 godine i nova je Mis Engleske Za 24 sata Baša Mukerdži doživela je dva veoma uzbudljiva, a različita trenutka. Ova 23-ogodišnjakinja je prvo sa velikim nestrpljenjem čekala da vidi da li je osvojila titulu Mis Engleske, a ubrzo pošto je na glavu stavila krunu,...

Nastavak na Danas...

Anketa: Najveći broj građana smatra da opozicija treba da bojkotuje izbore

Izvor: Danas, 04.Avg.2019, 09:00

Čak 87 odsto građana mišljenja je da bi opozicija trebalo da bojkotuje predstojeće izbore, pokazuju rezultati ankete na sajtu Danasa. Članak Anketa: Najveći broj građana smatra da opozicija treba da bojkotuje izbore se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.