Upoznajte novu Mis Engleske: Titula i posao u istom danu

Izvor: Danas, 03.Avg.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte novu Mis Engleske: Titula i posao u istom danu

www.missengland.info Baša ima 23 godine i nova je Mis Engleske Za 24 sata Baša Mukerdži doživela je dva veoma uzbudljiva, a različita trenutka. Ova 23-ogodišnjakinja je prvo sa velikim nestrpljenjem čekala da vidi da li je osvojila titulu Mis Engleske, a ubrzo pošto je na glavu stavila krunu, morala je da se okrene drugim stvarima. […] Članak Upoznajte novu Mis Engleske: Titula i posao u istom danu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Upoznajte novu Mis Engleske: Titula i posao u istom danu

Izvor: B92, 03.Avg.2019

Uveče je postala mis, ujutru otišla na posao - prvi put...Za 24 sata Baša Mukerdži doživela je dva veoma uzbudljiva, a različita trenutka...Ova 23-ogodišnjakinja je prvo sa velikim nestrpljenjem čekala da vidi da li je osvojila titulu Mis Engleske, a ubrzo pošto je na glavu stavila krunu, morala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.