Izvor: S media, 22.Mar.2012, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj državnog udara u Maliju

Pobunjenici iz redova vojske napali su večeras predsedničku palatu u glavnom gradu Malija Bamaku, saopštili su diplomatski izvori i ministarstvo odbrane, dok se na ulicama prestonice čuje pucnjava.

Britanka oslobođena od somalijskih pirata posle sedam meseci ropstva

Hapšenja zbog plana državnog udara

U Moskvi privedeno 100 demonstranata (FOTO)

"Sada znamo da je u toku pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << državnog udara", saopstio je zvaničnik ministarstva odbrane koji nije želeo da bude imenovan, prenosi Rojters.

On je potvrdio da su u toku sukobi oko predsedničke palate koju su ranije danas okružili vojnici lojalni predsedniku, nakon što su pobunjenici prekinuli emitovanje programa državnih medija, prenosi Rojters.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.