Podrška iz Rusije za spas Omladinskog stadiona

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Avg.2012, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška iz Rusije za spas Omladinskog stadiona

Borba za očuvanje Omladinskog stadiona prešla je granicu Srbije. Navijači OFK Beograda, okupljeni u Beogradsku Plavu Uniju, bili su gosti Dinama iz Moskve na utakmici sa Spartakom.
Pristalice Romantičara iskoristile su ovu posetu Rusiji da tokom meča razviju transparent „Sačuvajmo Omladinski stadion”, za šta su od domaćina dobili veliki aplauz.
Omladinski stadion na Staroj Karaburmi u sledećoj sezoni neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da bude korišćen u potpunosti. Komisija za stadione FSS procenila je da oronule tribine ugrožavaju bezbednost gledalaca i dozvolile su ulazak samo na „istok”.
OFK Beograd je zatražio sastanak sa gradskim vlastima, u čijoj je nadležnosti Omladinski stadion, kako bi rešio pitanje održavanja zdanja, ali odgovor još nije dobio.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.