Počeo je protestni miting u Moskvi

Izvor: Vostok.rs, 12.Jun.2012, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo je protestni miting u Moskvi

12.06.2012. -

Kako javlja izveštač „Glasa Rusije", miting opozicije na prospektu Saharova u Moskvi je počeo pola sata pre planiranog vremena obraćanjem sa scene vođe Levog Fronta Sergeja Udaljcova.

Juče je Sergej Udaljcov dobio poziv na saslušanje u Istražnom komitetu u okviru krivičnog postupka koji se vodi povodom masovnih nereda u Moskvi 6. maja, ali se nije odazvao na poziv, jer se saslušanje podudarilo vremenski sa današnjom akcijom protesta.

Izvor: Golos Rossii, foto: RIA Novosti

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

U Belorusiji pao avion Su-25, pilot je poginuo

Izvor: Vostok.rs, 13.Jun.2012, 09:53

13.06.2012. -..U Belorusiji je pao vojni avion Suhoj-25, pilot je poginuo. „Avion je pao pri izvršavanju planskog leta u oblasti aviacionog poligona. U toku leta usavršavala se tehnika pilotiranja i vazdušne navigacije na malim i veoma malim visinama", - javlja Ministarstvo odbrane Belorusije...Izvor:...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.