Pobede Milojevića i Danilovićeve u Moskvi

Izvor: B92, 12.Okt.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Milojevića i Danilovićeve u Moskvi

Srpski teniseri Nikola Milojević i Olga Danilović uspešno su započeli kvalifikacije za Kup Kremlja u Moskvi.

Milojević je na startu kvalifikacija bio bolji od 187. tenisera sveta, Italijana Roberta Markorea, 6:3, 6:3, dok je Danilovićeva pobedila Ruskinju Sofiju Lansere, 3:6, 6:4, 6:0.

Milojević je lako došao do pobede protiv Italijana, u prvom setu je posle dva brejka zaredom i 3:2, srpski treniser uspeo da na 5:3 načini još jedan i potom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odservira za 6:3.

U drugom setu, ponovo je napravio Nikola dva brejka, u petom i devetom gemi i tako je stoigao do druge runde gde se sastaje sa Čehom Lukašem Rosolom.

Danilovićeva je slao počela meč. ali je uspela da se trgne u nastavku, dobije drugi set sa 6:4, da bi potom rutinski stigla do maksimalnih 6:0 u trećem setu.

Njena naredna protivnica je 170. igračica sveta, Bugarka Izabela Šinikova.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.