Petostruko ubistvo zbog ljubavi

Izvor: RTS, 07.Nov.2012, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petostruko ubistvo zbog ljubavi

Jedan Rus, koji je patio od neuzvraćene ljubavi, jutros je u jednoj faramaceutskoj kompaniji u Moskvi ubio petoro kolega, ženu koju je voleo i ranio još dve osobe. Obezbeđenje ga je uhvatilo i predalo policiji.

Zaljubljeni Rus, koji je patio zbog neuzvraćene ljubavi, jutros je ubio petoro svojih kolega, uključujući i ženu koju je voleo, i još dvoje ranio na radnom mestu u jednoj farmaceutskoj kompaniji u Moskvi, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštila je ruska policija.

"Ujutru, 7. novembra 2012, osumnjičeni je ušao u kancelariju farmaceutske kompanije gde je radio i ispalio više hitaca iz sačmare koju je posedovao. Kao rezultat, tri muškarca i dve mlade žene koji su sedeli na svojim radnim mestima, ubijeni su na licu mesta, a još jedan muškarac i jedna mlada žena su ranjeni i primaju medicinsku pomoć", saopšila je bezbednosna služba neimenovane ruske kompanije.

Ruska novinska agencija RIA Novosti javila je da je Rus patio zbog neuzvraćene ljubavi i da je, žena koju je voleo, među žrtvama današnjeg masakra. Novosti.ru navode da je reč o mladom ljubomornom pravniku i, iako su objavili njegovu fotografiju, ne navode ime. Precizirali su da je ubistvo počinio iz dva karabina, nasumično pucajući.

"Istražiteljima je rekao da se zaljubio u devojku koja je bila farmaceut, ali da njegova osećanja nisu bila uzvraćena. Zbog toga se opijao pet dana i danas je došao i otvorio vatru", potvrdio je neimenovani izvor iz ruske policije.

Bezbednosna služba kompanije uhvatila je ubicu i on je sada u policijskom pritvoru, dodaje se u saopštenju, prenela je agencija AFP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.