Patrijarh Irinej uz Kariće u Moskvi

Izvor: B92, 23.Jul.2013, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patrijarh Irinej uz Kariće u Moskvi

Beograd -- Patrijarh Irinej posetio je Poslovni centar "Jefimija", u vlasništvu BK kompanije u Moskvi i pružio podršku porodici Karić, saopštila je danas BK grupa.

"Patrijarh Irinej je pružio ogromnu podršku porodici Karić u njenoj ekonomskoj borbi u vremenu teške globalne krize u kojoj, uprkos svim teškoćama, upošljavaju hiljade radnika", navodi se u saopštenju BK grupe.

Kako je preneto, patrijarh je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u knjizi utisaka u Moskvi zapisao da je malo kompanija koje na sličan način promovišu srpsku istoriju, kulturu i tradiciju van granica Srbije, kao što to čini BK grupa.

"Sa osobitim ponosom posetio sam ovo srpsko zdanje u slavnoj Moskvi. Porodici Karić želim puno uspeha na svim poljima delatnosti. Posebno im zahvaljujem što i tako daleko od Srbije vode dnevnu borbu za opstanak kosovskih svetinja, a posebno manastira Pećke patrijaršije", zapisao je patrijarh Irinej u knjizi utisaka, prenela je BK grupa u saopštenju.

Jedan od osnivača BK kompanije, poslanik Dragomir Karić, rekao je tom prilikom u Moskvi da je poseta patrijarha, mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i drugih sveštenika u njegovoj pratnji, velika čast za porodicu Karić i sve zaposlene u BK kompaniji i poručio da će porodica Karić "učiniti sve da poslovni kontakti i suživot Albanaca i Srba na Kosovu što pre zaživi".

"Naša borba za nasleđe Srpske pravoslavne crkve biće večna", zaključio je Karić, piše u tekstu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Irinej u poseti Karićima

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2013

Patrijarh srpski Irinej, koji se nalazi u poseti Rusiji, posetio je danas u Moskvi Poslovni centar Jefimija, koji je u vlasništvu BK kompanije...Amfilohije se susreo sa Dragomirom Karićem, a tom susretu prisustvovao je i ambasador Srbije u Rusiji dr Slavenko Terzić...  Irinej pružio podršku Karićima.. ..Kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Patrijarh Irinej podržao porodicu Karić

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2013

Patrijarh srpski Irinej posetio je Poslovni centar Jefimija u vlasništvu BK Kompanije u Moskvi i tom prilikom pružio podršku porodici Karić u, kako je navedeno, njihovoj ekonomskoj borbi u vremenu teške globalne krize u kojoj, uprkos svim teškoćama, upošljavaju hiljade radnika, saopšteno je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Krenulo ga: Patrijarh Irinej podržao Kariće u Moskvi!

Izvor: Svet, 23.Jul.2013

Patrijarh Irinej posetio je Poslovni centar “Jefimija”, u vlasništvu BK kompanije u Moskvi i pružio podršku porodici Karić, saopštila je danas BK grupa. “Patrijarh Irinej je pružio ogromnu podršku porodici Karić u njenoj ekonomskoj borbi u vremenu teške globalne krize u kojoj, uprkos svim...

Nastavak na Svet...

Patrijarh Irinej podržao Kariće u Moskvi

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Jul.2013

BEOGRAD - Patrijarh je u knjizi utisaka u Moskvi zapisao da je malo kompanija koje na sličan način promovišu srpsku istoriju, kulturu i tradiciju van granica Srbije, kao što to čini BK grupa.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.