PUŠKOV: Džonson ne ide u Moskvu jer London nema šta da kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUŠKOV: Džonson ne ide u Moskvu jer London nema šta da kaže

Ranije u subotu Ministarstvo inostranih poslova Velike Britanije saopštilo je da se poseta Džonsona Rusiji odlaže zbog situacije u Siriji

Ruski senator Aleksej Puškov smatra da odlaganje posete šefa britanske diplomatije Borisa Džonsona Moskvi svedoči o tome da London nema šta da kaže Rusiji osim standardnih optužbi.

Ranije u subotu Ministarstvo inostranih poslova Velike Britanije saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se poseta Džonsona Rusiji, planirana za 10. april, odlaže zbog situacije u Siriji.

U Džonsonovom saopštenju je navedeno da će američki državni sekretar Reks Tilerson, čija je poseta Moskvi planirana za 11. i 12. april, preneti ruskim vlastima usaglašeni stav Zapada o situaciji u Siriji.

- Džonson: Tilerson će preneti Moskvi jedinstvenu poziciju. Tako London može da uštedi za druga putovanja Džonsona: Tilerson će sve reći za dvoje -  napisao je Puškov na Tviteru, preneo je Sputnjik.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Puškov: Džonson ne ide u Moskvu jer London nema šta da kaže

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2017

Ruski senator Aleksej Puškov smatra da odlaganje posete šefa britanske diplomatije Borisa Džonsona Moskvi svedoči o tome da London nema šta da kaže Rusiji osim standardnih optužbi Ruski senator Aleksej Puškov smatra da odlaganje posete šefa britanske diplomatije Borisa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.