Izvor: Blic, 12.Feb.2022, 21:52

PRVE PORUKE IZ MOSKVE "Razgovor Putina i Bajdena bio balansiran i poslovan"

Ruski predsednik Vladimir Putin i američki predsednik Džo Bajden vodili su danas telefonski razgovor u službenom i izbalansiranom tonu, saopštio je novinarima savetnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.
Pogledaj vesti o: Moskva,   NATO

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OGLASILA SE I MOSKVA NAKON RAZGOVORA PUTINA SA BAJDENOM: Histerija je dostigla vrhunac! SAD nisu razmotrile ruske zahteve!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2022

Pomoćnik predsednika Rusije Vladimira Putina, Jurirj Ušakov, rekao je da je telefonski razgovor Putina i njegovog američkog kolege Džoa Bajdena bio "balansiran i poslovan", ali je istakao da SAD i NATO ponovo nisu razmotrile glavne bezbednosne probleme Rusije, prenose RIA novosti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.