Izvor: 011vodič.com, 28.Jul.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO LUDILO Hamilton bio pun minut u boksu, Mercedesov tim se pogubio kad mu je video formulu!

Tim Mercedesa važi za najbolji tim u Formuli 1, ali je Tota Volfa od ovoga uhvatila glavobolja. Kvota naše kladionice na pobedu CSKA u moskovskom derbiju, protiv Lokomotive, je 2.25. Red Bulov tim je nedavno za nepune dve sekunde promenio sva četiri pneumatika na bolidu Maksa Ferštapena tokom trke u Silverstounu i time oborio rekord po brzini obavljenog posla. Dve nedelje kasnije vožena je trka u Hokenhajmu, prilično haotična, u kojoj je Mercedesov tim uradio suprotno kad je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da opsluži auto Luisa Hamiltona. Organizovanoj ekipi se desio težak propust kada je Hamilton izleteo sa staze na ulazu u pit lejn. Oštećen mu je “nos” na bolidu i tim Mercedesa se ponašao kao da nije znao šta ga je snašlo kada je Luis ušao u boks. Hamilton je proveo pun minut unutra dok je na stazi bio “sejfti kar”, kasnije je i vremenski kažnjen pa je trku završio van borbe za bodove na 11. mestu. Loše vreme i klizava staza isterali su sve najbolje vozače van staze, pa su redom izletali Lekler, Botas, Hamilton, Hulkenberg i to u trenutku kada su bili gotovo sigurni na podijumu. Trka u Hokenhajmu bila je jedna od najboljih u protekloj deceniji, a na kraju se Ferštapen radovao pobedi ispred Sebastijana Fetela i Danila Kvijata. Treba napomenuti da je Fetel startovao sa poslednjeg, 20. mesta. 🎙️ @serhanacar‘ın anlatımıyla, #GermanGP‘de ön kanadını kırdıktan sonra pite dalan Lewis Hamilton’ın saatler süren pit stop kabusu. pic.twitter.com/7MojjLxfgC — Charles ‘Aga’ Monroe (@Charles33Monroe) July 28, 2019 More
The post POTPUNO LUDILO Hamilton bio pun minut u boksu, Mercedesov tim se pogubio kad mu je video formulu! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.