PREOKRET - Propao Bejlov transfer?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET - Propao Bejlov transfer?! (foto)

Nove informacije danas stižu sa Ostrva i munjevito su se proširile!

Nekoliko minuta posle 14 časova, novinar BBC-a Dejvid Ornštajn preneo je ekskluzivnu informaciju da od transfera Gareta Bejla u kineski Đangsu nema ništa i da će on ostati u Realu!

U poslednjih par dana delovalo je da realizacija transfera ulazi u završnu fazu, da će Bejl u Kini zarađivati milion evra nedeljno, dvostruko više nego što sada ima u Realu, ali se danas dogodio obrt. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Mediji prenose da je razlog što je Real stopirao prodaju Bejla teža povreda koja je zadesila Marka Asensija.

Ovo su loše vesti i za Inter, imajući u vidu i spekulacije da bi Bejl mogao i na ''Meacu'', s obzirom na poznate vlasničke veze Đangsua i Intera.

Podsetimo, Bejl nije ni žurio sa odlaskom iz Reala, zadovoljan aktuelnim ugovorom sa Madriđanima, ali do sada nije bio u planovima Zinedinma Zidana za narednu sezonu, što mu je već u vie navrata predočeno.

Ipak, izgleda da se situacija menja...

-

Exclusive: Gareth Bale’s proposed move to China is OFF. As things stand, he will be staying at Real Madrid #RMFC

— David Ornstein (@bbcsport_david) July 28, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROPADE MU MILION EVRA NEDELJNO Bejl kao Pavkov – ipak ne prelazi u Kinu

Izvor: 011vodič.com, 28.Jul.2019

Na društvenim mrežama se kroz šalu pričalo da je Đangsu posle propadanja posla s Milanom Pavkovim morao da se okrene kao rezervnom rešenju – Geretu Bejlu. Međutmi, izgleda da srpskog i velškog fudbalera čeka ista sudbina. Doduše, ne iz istih razloga, ali epilog je isti – nisu otišli u...

Nastavak na 011vodič.com...

REAL STOPIRAO POSAO: Ništa od transfera Bejla u Kinu

Izvor: Kurir, 28.Jul.2019

Transfer Gereta Bejla u kineski Đangsu je propao! Real Madrid je stopirao posao, tvrdi dobro obavešteni novinar Bi-Bi-Sija, Dejvid Orštajn.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.