PIJACA: Gvardiola kaparisao Suareza?

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJACA: Gvardiola "kaparisao" Suareza?

Španska štampa u utorak otkrila da je centarfor Liverpula meta Bajerna. Takođe, Nemac srpskog porekla Marko Marin mogao bi da napusti Čelsi i ode u moskovski CSKA.

Rukovodstvo Bajerna po svemu sudeći želi da uz novog trenera dovede i nekoliko novih igrača.

Pep Gvardiola, budući šef struke Bavaraca, mogao bi da od leta računa sa Luisom Suarezom u napadu.

Kontroverzni napadač Liverpula velika je želja svih u Minhenu, a novinari sa Pirinejskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poluostrva otkrili su u utorak i za koju svotu novca bi Urugvajac mogao da zaigra u Bundes ligi.

Prema pisanju španskog "Sporta", klub sa Alijanc arene spreman je da za dovođenje centarfora "redsa" izdvoji 47 miliona evra".

Suarez (26), postigao je ove sezone 20 golova na 20 nastupa za Liverpul i često podsticao polemiku u britanskoj javnosti zbog svojih simuliranja prekršaja, igranja rukom...

Potencijalni odlazak Urugvajca nije jedina značajna vest o odlascima igrača sa Ostrva.

Londonski Čelsi mogao bi da bar do kraja sezone ostane bez usluga mladog Marka Marina, reprezentativca Nemačke, koji ni pod Robertom Di Mateom ni pod Rafom Benitezom nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi.

VIako su se za momka rodom iz Bosanske Gradiške već javili zainteresovani klubovi iz Nemačke (Borusija Menhengladbah tražila pozajmicu do kraja godine) i Engleske (Kvins Park), najverovatnije će nastaviti karijeru u Rusiji.

"ESPN" otkriva da bi Marin mogao da ode na pozajmicu moskovski CSKA, da bi ostao u formi i zadržao mesto u nacionalnom timu Nemačke.

I Mančester junajted odlučio je da pošalje na pozajmicu još jednog igrača sa kojim Aleks Ferguson ne računa u nastavku sezone. Italijan Federiko Makeda nastupaće do kraja takmičarske godine za španskog drugoligaša Elče.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.