Obradović: Odigrali smo skoro savršeno, odlučili su mali detalji

Izvor: Blic, 12.Maj.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Odigrali smo skoro savršeno, odlučili su mali detalji

Trener Panatinaikosa Željko Obradović rekao je da je ponosan na svoje košarkaše, iako su u finišu poraženi od moskovskog CSKA u polufinalu Evrolige.

PAO je gotovo celu utakmicu imao vođstvo protiv "armejaca", ali je u samom finišu poklekao i na kraju morao da prepusti tron koji je osvojen prošle godine.

"Pričali smo mnogo pre Fajnal fora, naročito kako da pristupimo ovoj utakmici i šta nam je potrebno da pobedimo CSKA. Oni su najbolji tim u skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svakoj kategoriji. Mi smo odigrali skoro savršeno i sve je išlo kako treba jer njih nije služio šut, a izostale su im i uobičajene asistencije", rekao je Obradović posle gorkog poraza.

Panatinaikos je imao šansu da stigne do produžetka ili pobede, ali je poslednji napad olako protraćen.

"Zaista sam ponosan na moje igrače, pokazali su karakter kao i uvek, i mali detalji su na kraju odlučili pobednika. Čestitam im na svemu što su učinili ove sezone, kao i navijačima koji su nam zaista pomogli. Ova utakmica je bila finale pre finala, nije mi žao zbog poslednjeg napada. Imali smo 39 minuta i 52 sekunde da odlučimo pobednika, ono što se dogodi u poslednjih osam sekundi uopšte nije bitno. Šanse su 50-50, nekada pobedite, a nekada izgubite", zaključio je Obradović.

Povezane vesti: Antić: Tajna uspeha? Borimo se zajedno i izlazimo zajedno Marić: Teška srca priznajem poraz, ali sam ponosan na nas Teo i Krstić nadvisili Obradovića, CSKA u finalu protiv Dude i Olimpijakosa Teodosić: Plakao bih da smo izgubili zbog mojih slobodnih bacanja Kirilenko: Neverovatan meč, svaka čast Panatinaikosu, tako igra šampion
Pogledaj vesti o: Moskva,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.