OSTAO IM JE U SRCIMA: Igrao je i za Zvezdu i Spartak, a pesmu su mu spevali i Delije i Fratrija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAO IM JE U SRCIMA: Igrao je i za Zvezdu i Spartak, a pesmu su mu spevali i Delije i Fratrija (VIDEO)

Utakmica srpskog i moskovskog kluba biće odigrana u subotu, od 18 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde i Spartaka odigraće u subotu (18.00) prijateljsku utakmicu, a za dva čoveka ovaj revijalni duel imaće poseban značaj. Reč je o Mihajlu Pjanoviću i Nemanji Vidiću koji su nosili dres oba kluba. Golgeter koji je karijeru okončao pre desetak godina upravo je iz Zvezde prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Spartak, 2003. godine. Za klub iz prestonice Rusije odigrao je 48 utakmica, a za beogradske crveno-bele znatno više - 111. Kada je reč o Vidiću, i on je u Spartak prešao iz Zvezde za koju je odigrao 67 utakmicu. Skoro isto toliko, odigrao je i za Spartak. Posle toga je prešao u Mančester junajted.

Pjana je nosio dresove oba bratska kluba koji igraju u subotu od 18h na stadionu "Rajko Mitić". #fkcz #czv #crvenazvezdafk #zvezda #spartakmoscow #спартакмосква

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Mar 22, 2017 at 7:02am PDT

Možete da pogledate sve Pjanovićeve golove u dresu Spartaka.

Kao i kako su mu navijači ruskog tim skandirali.

Naravno, Pjanović nije ostao samo u srcima navijača Spartaka. Svakom navijaču Zvezde dobro je poznata pesma "Hej Pjano, skoči i daj gol glavom...", a treba reći da slučajevi kada Delije posvete nekom pesmu nisu baš česti.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Grčki navijači u Areni, a 'Delije' zovu na Spartak

Izvor: B92, 22.Mar.2017

Navijači Crvene zvezde ispunili su ‘Kombank arenu’ za duel sa Olimpijakosom u Evroligi, ali i najavili fudbalski spektakl u subotu...Zvezda dočekuje grčki tim u meču 27. kola Evrolige, a u najvećoj hali na Balkanu ima i nekoliko stotina navijača iz Grčke...‘Delije’ su transparentom najavile...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.