Izvor: Blic, 24.Jun.2023, 00:17

ORUŽANA POBUNA U RUSIJI! Šef Vagnera optužio Putinove generale da su ZLO i krenuo u marš na Moskvu: Kremlj "ubio na stotine njegovih vojnika u vazdušnim napadima"

Šef ozloglašene Vagner grupe Jevgeniji Prigožin, nazvao je generale Vladimira Putina "zlom koje se mora zaustaviti" i najavio da kreće u "marš za pravdu" ka Moskvi, nakon što je, kako kaže, Rusija bombardovala baze njegove vojske. On je najavio osvetu, a Moskva se nakon ovih reči Prigožina oglasila i obećala da će suzbiti svaku "oružanu pobunu".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN IZVEO OKLOPNA VOZILA NA ULICE MOSKVE Rusija u strahu od građanskog rata: Kremlj pozvao plaćenike Vagnera da se pridruže lovu na svog šefa Prigožina (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jun.2023

Nakon pretnji šefa ozloglašene grupe Vagner da će izvršiti marš na Moskvu i osvetiti se Putinovom režimu, jer je navodno Kremlj gađao njegove vojne baze, bezbednost u Moskvi je podignuta na najviši nivo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.