Izvor: Blic, 24.Jun.2023, 10:02

OD "TATE" PREKO "DEDE" DO "NAJVEĆEG ZLA" Kako se Jevgenij Prigožin od prodavca hot-dogova, preko zatvora popeo na vrh "Putinove ratne mašine" a sada preti i Moskvi

Ime Jevgenija Prigožina, šefa ozloglašene grupe Vagner koji je izjavio da će izvršiti marš na Moskvu i osvetiti se Putinovom režimu, jer je navodno Kremlj gađao njegove vojne baze, ne prestaje da intrigira javnost, te je danas zbog njega Moskva na nogama. Kada govorimo o Prigožinu, postavljamo isto pitanje, kako je posle skoro decenije provedene u zatvoru, uspon osnivača Vagner grupe rastao i gde leži vrhunac njegove ambicije?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Kadirov, spreman da pomogne u slamanju pobune

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2023

MOSKVA - Ramzan Ahmatovič Kadirov, lider Čečenske Republike, izjavio je danas da su njegove snage spremne da pomognu u slamanju pobune šefa paravojne grupe Vagner Jevgenija Prigožina i da će, ukoliko bude neophodno, pribjeći "oštrim medtodama".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.