Novi napad na Rusiju: Ustremili su se, ali...

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 08:53

Novi napad na Rusiju: Ustremili su se, ali...

Moskva -- Ministarstvo odbrane Rusije je saopštilo da je Ukrajina pokušala da napadne objekte u Moskvi i Moskovskoj oblasti sa tri drona.

Dva su uništena protivvazdušnom odbranom iznad Odincovskog i Naro-Fominskog okruga, jedan je potisnut sistemima za elektronsko ratovanje i srušio se na toranj poslovnog centra Moskva-Siti, saopštilo je ministarstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ruska protivvazdušna odbrana osujetila je pokušaj terorističkog napada kijevskog režima u regionu Kaluge, uništivši šest dronova, saopštilo je u četvrtak rusko Ministarstvo odbrane.

Dodaje se da "u sprečenom terorističkom napadu nije bilo žrtava niti štete".

Ruski region Kaluga saopštio je da nema prijavljenih žrtava ili štete.

"Snage PVO su tokom noći oborile šest dronova u jugozapadnom delu Kaluške oblasti, pokušavajući da prelete region. Žrtava i štete nema", napisao je guverner na Telegramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruske snage oborile šest ukrajinskih dronova 180 kilometara od Moskve

Izvor: Danas, 03.Avg.2023

Ruske snage oborile su šest ukrajinskih dronova u regionu Kaluge, oko 180 kilometara jugozapadno od Moskve, saopštilo je ministarstvo odbrane, navodeći da u napadu nije bilo žrtava.

Nastavak na Danas...

MO Rusije: Sprečen pokušaj napada ukrajinskih dronova na bazu u Novorosijsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2023, 07:19

Dva bespilotna čamca kojima su Oružane snage Ukrajine pokušale da napadnu pomorsku bazu u Novorosijsku su uništena, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.