Nikolić pobedom u novu sezonu, Zenit uspešno počeo odbranu titule

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 21:28

Nikolić pobedom u novu sezonu, Zenit uspešno počeo odbranu titule

U okviru poslednje dve utakmice ruskog šampionata pobede dve najbolje ekipe iz prethodne sezone.

Lokomotiva iz Moskve je uspela da savlada Rubin iz Kazanja sa 0:2 u okviru prvog kola ruske Premijer lige.

Ekipa Marka Nikolića je postigla oba gola u prvih pola sata igre.

Aleksej Mirančuk je uspeo u 2. minutu utakmice da dovede goste u prednost, da bi Barinov u 26. minutu postavio konačnih 0:2.

Ekipa Rubina je igrala sa igračem manje od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 65. minuta pošto je Begić dobio crveni karton.

U drugom meču današnjeg dana Zenit je uspeo da savlada Volgograd sa 0:2 u gostima. Dzjuba je u 22. minutu doveo goste u prednost, da bi Driusi postavio konačnih 0:2 u 79. minutu utakmice.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nikolićeva Lokomotiva uspešna na teškom gostovanju

Izvor: B92, 11.Avg.2020

Fudbaleri moskovske Lokomotive pobedom su počeli novu sezonu ruske Premijer lige...Izabranici srpskog stručnjaka Marka Nikolića su sa 2:0 savladali Rubin u Kazanju...Pitanje pobednika je rešeno već u prvom poluvremenu, da bi u drugom domaćim sebi dodatno zakomplikovao život sa dva crvena kartona...Prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.