Nikola Milutinov: Počastvovan sam što ću igrati za CSKA

Izvor: RTS, 02.Jun.2020, 10:38

Nikola Milutinov: Počastvovan sam što ću igrati za CSKA

Novi košarkaš CSKA Nikola Milutinov izjavio je da je počastvovan što je postao igrač moskovskog kluba.
"Posle pet godina igranja za Olimpijakos vreme je za novi korak u mojoj karijeri. Sve odluke koje sam donosio su bili manje ili više teške, ali ova nije. Ovo je klub sa velikom tradicijom, sa predsednikom koji živi za svoj tim, sa trofejnim trenerom i odličnom organizacijom i iz lepe i moćne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Moskve", rekao je Milutinov nakon poptisivanja ugovora.

Srpski košarkaš potpisao je danas trogodišnji ugovor sa klubom iz Moske.
"Počastvovan sam što ću biti igrač CSKA. Svestan sam odgovornosti koju to sa sobom nosi, kao i ciljeva koje koji idu uz ime ovog kluba. Ne mogu da dočekam da počnemo, vidimo se uskoro u Moskvi", poručio je srpski centar.
Trener Dimitris Itudis zadovoljan je angažovanjem Milutinova, istakvši da je on već pokazao da je jedan od najboljih i najznačajnih centra u Evropi.
"Kada smo razgovarali, Nikola je naveo da je motivisan da brani boje CSKA i da želi da to dokaže navijačima. Igraće na istoj poziciji na kojoj su igrala velika imena, spreman je za taj izazov. Verujem da će se dokazati, a nadam se da će zdravlje da ga posluži", rekao je Itudis.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Milutinov je igrač CSKA

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2020

Čast mi je što sam postao igrač CSKA i svestan sam obaveze, rekao je srpski centar Nikola Milutinov je, i zvanično,novi igrač moskovskog CSKA naredne tri godine. Ruski evroligaš je objavio vest i, na obostrano zadovoljstvo, u svoj roster upisao srpskog centra. Posle pet sezona...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.