Milutinov potpisao trogodišnji ugovor sa CSKA iz Moskve

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jun.2020, 11:16

Milutinov potpisao trogodišnji ugovor sa CSKA iz Moskve

Dosadašnji košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov potpisao je danas trogodišnji ugovor sa CSKA iz Moskve, do 2023.

"Posle pet godina u Olimpijakosu, vreme je za novo poglavlje u mom košarkaškom životu. U dosadašnjoj karijeri sve odluke koje sam doneo bile su manje ili više teške, ali ne i ova. Ovo je klub velike tradicije, predsednik koji živi za klub, trofejni trener, odlična organizacija, moćna i divna >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Moskva", rekao je Milutinov, navodi se na sajtu Evrolige.

Srpski košarkaš ima iskustva igranja u Evroligi, sa Partizanom i Olimpijakosom i biće veliko pojačanje ruskog tima u reketu.

"Počastvovan sam što sam košarkaš CSKA i svestan sam odgovornosti i ciljeva koje to slavno ime nosi. Jedva čekam novi početak. Vidimo se uskoro u Moskvi", naveo je 25-godišnji Milutinov.

On je u Evroligi u sezoni 2019/2020, koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa, u proseku postizao 10,3 poena, uz 8,2 skoka i imao peti najbolji indeks korisnosti od 19,2 poena po utakmici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.