Izvor: Kurir, 29.Mar.2010, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema podataka o eventualnim žrtvama iz Srbije

MOSKVA, 29. marta (Tanjug) - Još nema informacija da li među žrtvama dve jutrošnje eksplozije u centru Moskve ima državljana Srbije, jer je u toku identifikacija na terenu, rečeno je Tanjugu u ambasadi Srbije u Moskvi. U terorističkim napadima, izvedenim u Moskvi na metro stanicama "Lubjanka" i "Park kulture" poginule su 34 osobe, a 37 je ranjeno, a napad je delo dve žene teroristkinje-samoubice.  

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema podataka o žrtvama iz Srbije u Moskvi

Izvor: Mondo, 29.Mar.2010

Još nema informacija da li među žrtvama dve jutrošnje eksplozije u centru Moskve ima državljana Srbije, jer je u toku identifikacija na terenu, rečeno je Tanjugu u ambasadi Srbije u Moskvi.

Nastavak na Mondo...

Napad u Moskvi: Žene samoubice raznele 38 ljudi!

Izvor: Press, 30.Mar.2010, 00:06

Žene opasane eksplozivom raznele vozove na stanicama „Lubjanka" i „Park kulture". Rusi tvrde da iza napada stoje pobunjenici sa Kavkaza, verovatno Čečeni .Dve žene samoubice počinile su masakr na dve stanice metroa u centru Moskve. One su u jutarnjem...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.