Navaljni optužen za terorizam, prijeti mu još 30 godina zatvora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Apr.2023, 13:44

Navaljni optužen za terorizam, prijeti mu još 30 godina zatvora

Zatvoreni ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni kaže da je protiv njega pokrenuta nova istraga, ovog puta po optužbi za terorizam, i da će mu po "apsurdnoj" optužbi suditi vojni sud. Navaljni je dao izjavu na saslušanju 26. aprila u moskovskom okružnom sudu Basmanny putem video-linka. "Iznijeli su apsurdne optužbe koje mi prijete sa 30 godina zatvora", rekao je on u izjavi koju su na društvenim mrežama objavile njegove pristalice. "Isljednik Vidjukov je jučer...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navaljni kaže da je optužen i za terorizam

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2023

Zatvoreni ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni izjavio je danas da je protiv njega pokrenuta nova istraga po optužbi za terorizam po kojoj će mu suditi vojni sud koji bi ga mogao osuditi na još 30 godina zatvora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.